Pri stretnutí s novým šéfkuchárom a prevádzkarom "starého" podniku v novom šate nám predstavil Martin Jurovatý svoje vízie - zútulnenie interiéru a kvalitná gastronómia. Otvorením reštaurácie si splnil svoj sen, ktorý už dlhú dobu nosil v hlave.
"Poskytovať dobré služby a mať pozitívnu spätnú od zákazníkov nie je ľahká úloha. Varenie ma však baví a napĺňa ma, keď ľuďom chutí. Koncept reštaurácie je jednoduchý. Ponúkame klasické jedlá, pri dennom menu sa budeme držať tradičných slovenských. Čo sa týka večerných hodín, čapujeme nefiltrované pivko z Poličky iba z 15/30 litrových sudov."
V jedálnom lístku sme objavili aj kus exotiky. "Áno, v ponuke sú aj ryby, ktoré budeme voziť z Chorvátska. Ryba sa ráno naloží a večer je na grile. Žiadne mrazené suroviny, ani polotovary v našej kuchyni nenájdete."
Určite skočíme na kontrolu :). Reštaurácia prejde obmenou re-brandingom a obmenou interiéru v dohľadnom čase, ale to podstatné - obsadenie kuchyne sa už zmenilo.
Takže keď dnes váhate, kde ísť na obed v Senici, určite choďte vyskúšať menu u Zajaca.