Na Záhorí máme veľa šikovných ľudí. Jedným z nich je aj majiteľ reštaurácie Búranský Dvúr v Borskom Mikuláši, Marcel Dúbravík.
Marcel začínal s cateringovou firmou a rozvozom pizze. Teraz už niekoľko mesiacov pracuje na tom, aby aj na záhorí návštevníci dostávali kvalitné jedlo a pitie. Jeho zámer je poskytnúť nadštandardný gastronomický zážitok svojím návštevníkom. ,,Robíme aj klasiku, černohor, vyprážaný syr a rezeň. Máme tam však aj iné veci, ako napríklad hovädzie steaky. Teraz vytvárame nové zimné veci s novými vecami. Ideme na viac mäsitejšie jedlá, keďže ľudia majú radi v zime skôr mäso," vysvetľuje Marcel. Okrem neho je pri ňom aj tím šikovných kuchárov.
V záhoráckej reštaurácii nesmie chýbať ani záhorácke pivo Sandorf.
V podzemí nájdeme pivnicu, ktorá je ideálnym miestom pre oslavy, alebo firemné posedenia.
Momentálne sa vytvára nový jedálny lístok, kde si budete môcť vybrať z 26 jedál. Ako sám hovorí, menej je vždy lepšie. Môžete sa tešiť na kvalitné steaky, rebrá a rôzne iné špeciality. Marcel je jedným z mála kuchárov na Záhorí, ktorý varil aj pod vedením Zdeňka Pohlreicha, od ktorého má aj viacero certifikátov. Čiže sa máte na čo tešiť.
V poslednom týždni sa zúčastnil aj so svojím nevlastným synom televíznej show ,, Moja mam varí lepšie než tvoja " kde postúpil až do tretieho kola.
Ak sa Vám jeho nápad páči, a chcete do budúcna sledovať nové dianie jeho reštaurácie, pozrite si jeho fanpage a niečo z jeho blížiaceho sa jedálneho lístka.
My Marcelovi držíme palce a samozrejme, že Vás budeme informovať o všetkých novinkách.
"Veľa času, trpezlivosti a poctivej práce..."
"Viem, že momentálne nie je ľahká doba...." Aj to je jeden z dôvodov, prečo Fit-pit ponúka večerné aj víkendové menu. Toto, ale aj veľa iných zaujímavostí sa dozviete v rozhovore s majiteľkou Fit-pitu Silviou.
čítať viac#1 Lifestyle: Začíname s výživou :-)
Filozof Jean AnthelmeBrillat-Savarin: „Osud národov závisí od toho, ako a čím sa živia.“
čítať viac