Prihlásenie na účet

Nový užívateľ? Zaregistruj sa!

zabudli ste heslo?

Zabudnuté heslo

Reštaurácia R. Jelinek Pub & Restaurant

Adresa

Hlavná 5
Košice


Kontakt

Rozvoz: 0904 608 011
Kontakt: 0917 777 175
manager@jelinekrestaurant.sk
www.jelinekrestaurant.sk


O nás

Jelínek Pub&Restaurant je tradičná československá reštaurácia pre všetkých, ktorí si radi vychutnávajú kvalitne pripravené domáce produkty a skvelé pivo.


Otváracie hodiny

Pondelok: 11:00 – 23:00
Utorok: 11:00 – 23:00
Streda: 11:00 – 23:00
Štvrtok: 11:00 – 23:00
Piatok: 11:00 – 01:00
Sobota: 16:00 – 01:00
Nedeľa: 16:00 – 22:00

Nutričný kalkulátor

Potravina Hmotnosť (g) Energia (kJ) Bielkoviny (kJ) Tuky (kJ) Sacharidy (kJ)
Súčet 180 838 6.2 23 7.8
Bryndzové halušky so slaninkou 180 838 6.2 23 7.8

Jedálny lístok

HODY PRE LABUŽŽNÍKOV

Gazdovské korýtko
grilované krídielka, grilované rebierka, údené koleno podávané s cibuľkou, chrénom, baranie rohy a feferónkami, domáci chlebík, podávané na drevenom korýtku
Mučné korýtko
bryndzové halušky so slaninkou, bryndzové pirohy s kyslou smotanou a opraženou cibuľkou, strapačky s kyslou kapustou podávané na drevenom korýtku
Jelínek pivné korýtko I.
zemiakové placky s kyslou uhorkou, cibuľové medajlónky s omáčkou, hrianky s bryndzovou pomazánkou, podávané na korýtku
Jelínek pivné korýtko II.
utopence, nakladané hermelíny s cibuľkou a feferónmi, huspenina, tlačenka s domácim chlebíkom, podávané na drevenom korýtku
Sladké korýtko
ššúľance so strúhankou a opraženým maslom, lekvárové pirohy, palacinky s džžemom s ššľahačkou a ovocím
Mäsové korýtko
grilované bravčové ššpízy, grilované kuracie steaky, grilovaná krkovička podávané s grilovanou zeleninkou a pečenými zemiakmi v ššupke na drevenom korýtku

JEDLÁ K PIVU

Tatársky biftek z pravej hovädzej sviečkovice podávaný s kapari, žĺtkom a hriankami
Vypražžaný encián s brusnicovou omáčkou podávaný s domácim pečivom
Nakladaný hermelín podávané s cibuľkou, feferónmi a domácim pečivom
Domáci hovädzí hamburger “Jelínek” podávaný s domácou žemľou, cibuľkou, slaninkou, syrom, šalátom a dressingom
Domáce chipsy k pivku
kombinácia zemiakov, zeleru a mrkvy
Žobrácky tanier
chlebík s domácou masťou a cibuľkou
Utopenec podávaný s domácim pečivom
Chrumkavé kuracie nugetky na ľadovom šaláte s parmezánom obaľované v cornflakes lupienkoch
Cibuľové medajlónky podávané s troma druhmi omáčok
Domáce zemiakové placky s kyslými uhorkami
Domáca tlačenka podávané s cibuľkou a domácim chlebíkom
Huspenina podávané s cibuľkou, octom a domácim chlebíkom

POLIEVKY

Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
(domáce halušky z kuracej pečienky)
Slepačí vývar s domácimi cestovinami
(polievka s domácimi cestovinami)
Fazuľová v kotlíku
(varená s údeným mäsom a zeleninou, podávaná s pečivom)
Fazuľová polievka v bochníku
(varená s údenym mäsom a zeleninou podávaná s pečivom)
Bramboračka „Jelínek“ podávané s domácim pečivom
Pravý kotlíkový guláš s hovädzieho a bravčového mäsa na červenom víne podávané s domácim pečivom

HLAVNÉ JEDLÁ

Pravý plzeňský guláš na tmavom pive s karlovarským knedlíkom
(domáca výroba českého knedlíku)
Kačacie plátky na červenej kapuste s domácimi lokššami
(chuť doplnená grilovaným jablkom)
Moravský vrabec so zemiakovým knedlíkom
(domáca výroba českého knedlíku)
Pečené bravčové rebierka marinované s cesnakom a tymiánom, s grilovanou kukuricou a domácim pečivom
Bravčová krkovička v cibuľovom hniezde
Pečené kuracie krídielka v ostrosladkej marináde

ŠPECIALITY

Živánska v alobale
(bravčové mäso, zemiaky, cibuľa, paradajky, slanina)
Grilovaná bravčová panenka so slaninovými chipsami podávané so zelenou fazuľkou
Kurací steak s grilovanou zeleninou na tymiáne s bylinkovým maslom
Medajlónky „Jelínek“
(kuracie mäso, bravčové mäso, kuracia pečeň, ššunka, syr kečup, červené víno)
Rudolfova mäsová ššpecialita
(obaľované bravčové mleté mäso plnené vajíčkom podávané s domácimi hranolkami)
Dedinská žžemľa
(domáca zapekaná žemľa so slaninkou, syrom, zeleninkou a vajíčkom)
Staročeské gule
(cibuľa plnená bravčovým mletým mäsom obaľovaná slaninkou s hriankami)

DOMÁCA KUCHYŇA

Knedlo vepřo zelo
tradičná česká špecialita
Sviečková na smotane s domácou knedľou
Strapačky s kyslou kapustou
Bryndzové halušky so slaninkou
Domáce pečené bryndzové pirohy podávané s tzatziky omáčkou a kyslou smotanou
Domáce zemiakové knedlíčky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou
Domáce gombólce so strúhankou a maslom

DEZERTY

Karamelizované slivky podávané so smotanou a medom
Čokoládový fondant s lesným ovocím podávané s vanilkovou zmrzlinou
Palacinky s čokoládou, ovocím a domácim džžemom podávané so šľahačkou a kakaom